Winter Sparkle

Простий і дуже смачний рецепт новорічного коктейлю, який точно стане зіркою святкового столу — Зимова іскра (Winter Sparkle). Інгредієнти: Шампанське або ігристе вино — 120 мл Гранатовий сік — 40 мл Апельсиновий лікер (типу Cointreau або Triple Sec) — 20 мл Свіжий розмарин — 1 гілочка Гранатові зерна — для декору Кубики льоду — за…

Ароматне домашнє вино

Ароматне домашнє вино

Шикарне, смачне, ароматне домашнє вино – чудове рішення до святкового столу! А захоплення гостей, які скуштували цей божественний напій, стане Вам нагородою за труд і терпіння! Інгредієнти: Варення (будь-яке) – 0,5 л. Рис – 1 жменя Дріжджі – на кінчику ножа Приготування: У 2-х літрову банку викладаємо варення, дріжджі і кип’ячену, що остигнула, воду по…

Святковий коктейль з вишневим лікером та шампанським

Святковий коктейль з вишневим лікером та шампанським

Необхідні інгредієнти: шампанське — 120 мл; вишневий лікер — 20 мл; коньяк — 20 мл; сік лимону — 20 мл; ягоди — 100 г; лід На дно келиху покладіть лід, а потім фрукти чи ягоди на ваш вибір (100 г). Тепер черга влити коньяк 20 мл з лікером 20 мл та лимонний сік 20 мл.…

Класичний рецепт Коктейль Белліні

Класичний рецепт Коктейль Белліні

Необхідні інгредієнти: Просекко — 100 мл Цукровий сироп — 10 мл Лимонний сік — 10 мл Персикове пюре — 20 г Персик — 15 г Лід в кубиках — 300 г Винайшов коктейль белліні Джузеппе Чіпріані. (До речі, цей італійський кулінар — «тато» та знаменитого карпаччо.) Коли напій з’явився на світ, точно не відомо, але…

Яблучно-медова настойка

Яблучно-медова настойка

Склад: Горілка – 1,5 л яблука – 1,5 кг цукор – 200 г мед натуральний – 50 г вода – 1,5 л. Приготування: Наполягати горілку на яблуках кілька днів, додати цукор, мед, воду – до смаку. Приготовлена настойка міцністю не більше 25%, з цукром 3 г/100 мг, кислотністю 0,23 г/100 мл, жовтого кольору із золотим…

Ночино (Nocino)

Ночино (nocino) – італійський ореховий лікер із незрілих грецьких орехов (італ. noci) міцністю 34%, виготовлюваний методом мацерації (настаювання). Готовий напіток володіє темно-коричневим кольором (нагадує чорнило), глибоким ароматом і горько-солодким смаком. Кажуть, що перший рецепт з’явився в регіоні Емілія-Романья. Nocino — це італійський лікер, виготовлений із незрілих волоських горіхів, які ще м’які у своїй зеленій лушпинні.…

Як приготувати Лімончелло (італійський рецепт)

Як приготувати Лімончелло (італійський рецепт)

Одним із найвідоміших продуктів Італії є Лимончелло. Сім’ї передають рецепти поколіннями, оскільки кожна має свій власний рецепт Лімончелло! Насправді цей лимонний напій зараз вважається національним напоєм Італії, його можна знайти в магазинах і ресторанах. Цей лимонний напій чудово підходить як засіб для очищення смаку або як напій після обіду. У літні місяці його завжди подають…