Одним із найвідоміших продуктів Італії є Лимончелло. Сім’ї передають рецепти поколіннями, оскільки кожна має свій власний рецепт Лімончелло!
Насправді цей лимонний напій зараз вважається національним напоєм Італії, його можна знайти в магазинах і ресторанах.
Цей лимонний напій чудово підходить як засіб для очищення смаку або як напій після обіду. У літні місяці його завжди подають добре охолодженим.
Освіжаючий лімончелло – простий рецепт. За цим рецептом використовується спирт. Цедру лимона настоюють на спирту 3 тижні і змішують з простим сиропом і дають настоятися ще 2 тижні. Подавайте холодним.
Інгредієнти:
15 лимонів (лише цедра)
2 л 75% спирт
6 л води
5 склянок цукру